Welkom

Welkom bij IJsclub de Vlecke Joure

IJsclub de Vlecke opgericht in 1858 is een historie rijke ijsclub met veel leden. De ijsbaan is gevestigd op de Nutsbaan met de ingang aan de U. Boonstra laan. De perfecte ligging zorgt voor een heerlijke plek om te schaatsen. Als het donker wordt gaan de lichten aan en kan er nog heerlijk geschaatst worden.

Er zijn handige rekjes voor de schaatser die het schaatsen nog moet leren. Tevens zijn deze rekjes uitermate geschikt voor de volwassenen die al een tijd niet geschaatst hebben en het weer opnieuw willen proberen. De rekjes  staan op het ijs en is voor iedereen gratis te gebruiken.

Een deel van ijsbaan is vrijgehouden voor de ijshockeyers. Twee officiële doelen staan klaar zodat er een wedstrijd gehockeyd kan worden. De reguliere schaatser zal hier geen hinder van ondervinden, omdat dit afgeschermd is.

Mocht er ijs zijn en de baan gaat open dan is het mogelijk te genieten van een heerlijke beker warme chocolademelk. We hopen natuurlijk iedere winter op vorst zodat we de ijsbaan weer kunnen openen. Maar dat hebben we niet in de hand. Graag informeren wij via deze site wanneer de baan open gaat.
Ook via facebook houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Hopelijk tot ziens op het ijs!

Bewaren